Biffsnadder er gatekjøkkenmat fra 80-tallet, men det er jo nydelig godt da. Ikke er det så dyrt heller, men med masse smak og gode ingredienser som metter. Jeg velger søtpotetfries, og de er det like greit å bare kjøpe ferdig. Det er ikke så lett å få de sprø når man lager selv fra bunnen av. Chili bearnaise kan også kjøpes ferdig, eller bruk oppskriften her: https://www.studenthedonisten.no/2020/09/29/biff-med-chilibearnaise/
Du trenger:
150 g biff
100 g skivet aromasopp
50 g rød paprika
1 liten rødløk
Søtpotetfries
Chili bearnaise
Sett på ovnen på 220 grader. Sett i friesen når ovnen er varm, og stek i 15 – 20 minutter.
Skjør opp biffen i strimler, og løk og paprika i biter.
Varm en stekepanne med margarin og fres løk, paprika og sopp. Ta det av pannen og stek biffen. Når biffen er blandet heller du alt tilbake og varmer det opp. Krydre med salt og pepper.
Ha fries på tallerken med biffblandingen og server med en god klatt med chilibearnaise.